Максимизирайте своя ден с мъжки часовник Tommy Hilfiger Smartwatch

Image of Максимизирайте своя ден с мъжки часовник Tommy Hilfiger Smartwatch

Дизайнерските умни аналогови часовници, известни още като хибридни смарт часовници, пристигат на сцената, за да нарушат прогреса на Android часовниците и харесващите ги. Също и часовниците Apple Watch, изглежда, че обслужват със собствена фенска маса.
Мъжкият часовник Tommy Hilfiger Smartwatch е най-новото умно аналогово име в пазара. Използвайки платформа, подкрепена от партньорството на технологичния гигант HP с швейцарските производители на часовници Movado, този смарт часовник твърдо ще се присъедини към другите дизайнерски марки, като Hugo Boss, Ferrari и Lacoste, които започват да завладяват търговската мрежа през следващите месеци.

Новият умен часовник Tommy Hilfiger е снабден с корпус от висококачествена неръждаема стомана с диаметър 46 мм, към който е прикрепена кафява(1791296) или черна(1791298/1791301) кожена каишка. Моделът предлага функции, като проследяване на стъпки и известия за смартфони, които се показват на малък OLED дисплей, вграден в аналоговия циферблат, който е защитен със стъкло от минерал-кристал. Разполага също и с вибрираща аларма.
TH Smartwatch е с водоустойчивост до 5 ATM и е съвместим с iOS 8.0 + и Android 4.4 +.

Основните характеристики на пръв поглед - дискретен цифров дисплей, скрит, когато е неактивен, а вибрационната функция работи в унисон, за да ви информира незабавно с бърз поглед върху това, което е най-важно за вас.
Винаги имайте време - безпроблемното съчетание на свързаността и аналоговата изработка означава, че този наистина интелигентен часовник винаги ще помни времето, дори когато не е зареден.

Подходящ за вас - интелигентните функции и приложението TH 24/7, проектирано от HP, ви позволяват да приспособите вида на известията, които ще получавате на китката си, от кой ги получавате и кога и как да бъдете уведомени.
Активен стил - проследявайте стъпките си, без да правите компроси с личния си стил. Преглеждайте броя на крачките си от дисплея на интелигентния часовник, а приложението TH 24/7 ви позволява да зададете ежедневни цели и да преглеждате напредъка си през деня, седмицата или месеца.

Интелигентни през цялата седмица - с до 5 дни живот на батерията, този интелигентен часовник Tommy Hilfiger се грижи за вас, безпроблемно през цялата седмица.
Свързан и контролиран - надеждната Bluetooth® връзка 4.0 поддържа часовника синхронизиран с вашия смартфон, докато самолетния режим и функцията Silence Watch ви позволяват да контролирате кога и как да оставате свързани.

Публикувано от kbergov 625 дни в категория Часовници  |  timezone24.bg
 

Кой е гласувал?

kbergov  

Коментирай